Ulenhofcollege

Het Ulenhofcollege is een brede scholengemeenschap met twee vestigingen. De hoofdlocatie bevindt zich in Doetinchem en biedt een mavo (plus), havo en vwo opleiding. De school is gespecialiseerd in  tweetalig  onderwijs (vwo) en Technasium (havo en vwo).

 

‘t Beeckland in Vorden biedt de theoretische leerweg, de gemengde leerweg en beroepsgerichte leerwegen van het vmbo.  Het onderwijs in de sectoren groen, economie en verzorging  wordt door middel van een intersectoraal programma onderwezen.

 

Het Ulenhofcollege verstaat als geen ander de kunst om te verbinden. Ze delen elkaars kwaliteiten en dagen elkaar daarbij uit om die kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten. Leerlingen, ouders en personeel participeren actief in deze verbindende leeromgeving.

De school is sterk maatschappelijk betrokken en verbindt hierin ‘binnen met buiten’ en mensen met elkaar; modern naoberschap.

Ulenhofcollege

 

Bizetlaan 86

7002 LZ Doetinchem

 

T 0314 - 378 787

info@ulenhof.nl

 

http://www.ulenhof.nl

't Beeckland

 

Het hoge 41

7251 XV Vorden

 

T 0575 - 551 155

beeckland@ulenhof.nl

 

http://www.beeckland.nl

't Beeckland

 

Nieuwstad 49

7251 AG Vorden

 

T 0575 - 555 968

beeckland@ulenhof.nl

 

http://www.beeckland.nl

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »