Nieuws

Benoeming lid college van bestuur
Met ingang van 1 april 2024 is mevrouw Monic Schijvenaars benoemd als lid van het college van bestuur van Achterhoek VO.
Lees meer
Voorlichtingsboekje scholen Achterhoek VO
Binnenkort begint voor groep 8 leerlingen een nieuw avontuur: de middelbare school. Achterhoek VO heeft speciaal voor hen een boekje gemaakt met informatie over de scholen van Achterhoek VO.
Lees meer
Impressie PO-VO conferentie Achterhoek
Op vrijdagmiddag 6 oktober organiseerden de besturen van Achterhoek VO, Pro8 en Paraat scholen de tweede PO-VO conferentie Achterhoek bij DRU Industriepark in Ulft.
Lees meer
Examenresultaten 2022-2023
Bijna alle leerlingen kennen de uitslag van hun examen. Enkelen hebben het derde tijdvak nog nodig. ‘We zijn ontzettend trots op onze leerlingen’, aldus Maria van Hattum, bestuursvoorzitter van Achterhoek VO. ‘Wat een mooi resultaat en dat net na de voor leerlingen zo zware coronaperiode’.
Lees meer
Benoeming voorzitter raad van toezicht Achterhoek VO
Mevrouw Annelies de Jonge is per 1 juli 2023 benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Achterhoek VO.
Lees meer
Leerlingenprognoses Achterhoek VO
Om een goed beeld te hebben van het verwachte aantal leerlingen (m.u.v. nieuwkomers), laat Achterhoek VO periodiek de landelijke leerlingenprognoses analyseren. Recent hebben we dat weer laten doen.
Lees meer
Reisafstand per schoolsoort in beeld
Onze opdracht is om te zorgen voor een toekomstbestendig en zo divers en kleinschalig mogelijk onderwijsaanbod van goede kwaliteit. En we willen daarbij dat leerlingen zo dicht mogelijk bij huis onderwijs kunnen volgen, dus met een acceptabele reisafstand.
Lees meer
ICT-gebruikersvoorwaarden
Achterhoek VO heeft voor haar medewerkers nieuwe ICT-gebruikersvoorwaarden geformuleerd met betrekking tot het verantwoord gebruik van ICT-middelen.
Lees meer
Huisstijl Achterhoek VO opgefrist
Na 10 jaar Achterhoek VO hebben we onze huisstijl opnieuw onder de loep genomen. We vinden het belangrijk om benaderbaar en transparant te zijn. Dit hebben we vertaald naar onze huisstijl met een nieuwe uitstraling en een subtiele aanpassing van ons logo. Onze website is ook vernieuwd.
Lees meer
STERnieuws van het Eligant Lyceum
Beter worden waar je goed in bent; iets doen wat je nog nooit deed, maar altijd al wilde doen; gewoon omdat je het leuk vindt of gezellig… er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je een stermodule op het Eligant wilt volgen.
Lees meer
Examenresultaten 2021-2022
Bijna alle leerlingen kennen de uitslag van hun examen. Enkele leerlingen hebben het derde tijdvak nog nodig. ‘We zijn ontzettend trots op onze leerlingen’, aldus Maria van Hattum, bestuursvoorzitter van Achterhoek VO. ‘Wat een mooi resultaat en dat na twee jaar corona’.
Lees meer

Werken bij