Nieuws

Vacature voorzitter raad van toezicht
Door het verlopen van de wettelijke termijn van de huidige voorzitter raad van toezicht zoekt Achterhoek VO een opvolger.
Lees meer
Huisstijl Achterhoek VO opgefrist
Na 10 jaar Achterhoek VO hebben we onze huisstijl opnieuw onder de loep genomen. We vinden het belangrijk om benaderbaar en transparant te zijn. Dit hebben we vertaald naar onze huisstijl met een nieuwe uitstraling en een subtiele aanpassing van ons logo. Onze website is ook vernieuwd.
Lees meer
ICT-gebruikersvoorwaarden
Achterhoek VO heeft voor haar medewerkers nieuwe ICT-gebruikersvoorwaarden geformuleerd met betrekking tot het verantwoord gebruik van ICT-middelen.
Lees meer
STERnieuws van het Eligant Lyceum
Beter worden waar je goed in bent; iets doen wat je nog nooit deed, maar altijd al wilde doen; gewoon omdat je het leuk vindt of gezellig… er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je een stermodule op het Eligant wilt volgen.
Lees meer
Examenresultaten 2021-2022
Bijna alle leerlingen kennen de uitslag van hun examen. Enkele leerlingen hebben het derde tijdvak nog nodig. ‘We zijn ontzettend trots op onze leerlingen’, aldus Maria van Hattum, bestuursvoorzitter van Achterhoek VO. ‘Wat een mooi resultaat en dat na twee jaar corona’.
Lees meer

Werken bij