Meet and Greet bijeenkomst(en)

Werk je (of wil je graag werken) in het voortgezet onderwijs in de Achterhoek? Grote kans dat dit dan bij één van de zeventien scholen van Achterhoek VO is. Elke school is uniek met een eigen onderwijsconcept. Kom daarom naar onze Meet and Greet bijeenkomst(en) om kennis te maken met de verschillende scholen. Hier krijg je een goede eerste indruk van de diversiteit in onderwijsconcepten, sfeer en werkwijze. Tijdens drie avonden stellen onze scholen zich aan jou voor. Zeker als je de overstap naar één van de scholen overweegt is zo’n bijeenkomst een laagdrempelige manier om meerdere scholen beter te leren kennen. Daarnaast vertellen enkele medewerkers die jou zijn voorgegaan in de overstap over hun ervaringen met hun start op één van onze scholen. Ook kun je ervaringen horen van een rector/directeur. Op deze manier krijg je steeds meer beeld bij de school. Je bent van harte welkom!

De aanvangstijden van de Meet and Greets zijn verschillend. Het eerste kwartier is de inloop, daarna start het plenaire programma dat circa één uur duurt. Na dit plenaire programma is er een informatiemarkt waar je kunt rondlopen en uitgebreider kunt kennismaken met de verschillende scholen. Ook een rondleiding door de school behoort tot de mogelijkheden. 

De Meet and Greet bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data en locaties:

26 februari 2024 van 18.00 uur tot 20.00 uur
Gerrit Komrij College, MaxX, Pronova, Schaersvoorde
Locatie: Gerrit Komrij College, Parallelweg 7, WinterswijK

7 maart 2024 van 18.00 uur tot 20.00 uur
Almende College, Houtkamp College, Metzo College, Panora Lyceum, Prakticon
Locatie: Almende College, Terborgseveld 77, Silvolde

14 maart 2024 van 16.30 uur tot 18.30 uur
Praktijkonderwijs Zutphen, ISK Zutphen
Locatie: Praktijkonderwijs Zutphen, Paulus Potterstraat 12a, Zutphen

14 maart 2024 van 17.30 uur tot 19.30 uur
Eligant Lyceum
Locatie: Eligant Lyceum, Isendoornstraat 3, Zutphen

14 maart 2024 van 17.30 uur tot 19.30 uur
Kompaan College
Locatie: Kompaan College, Coenensparkstraat 40, Zutphen

Vooraf aanmelden is gewenst, we kunnen je dan goed informeren over deze avond(en). Klik hier voor het aanmeldformulier. Kom je niet naar de Meet and Greet, maar wil je wel informatie ontvangen? Dan kun je dit ook aangeven in het formulier.

Bekijk hier de flyer.

Media
  • Naamloos-1

Werken bij